Op deze pagina zijn de wedstrijdverslagen of liever reisverslagen te lezen.
Van 2004 tot het WK 2010 geschreven door Margreet en Jan.
Vanaf het WK 2010 geschreven door Janny en Geurt.

 

Geurt en Jannie

Jan en Margreet, onze razende reporters, zijn bijna niet te vervangen, maar na jaren al hun belevenissen tijdens hun vele reizen met het Nederlands elftal met de trouwe lezers van deze site te hebben gedeeld, hebben ze besloten er een punt achter te zetten. (dat was ‘m). Jan en Margreet, mede namens de beheerders van de site wil ik jullie hartelijk bedanken voor al die mooie verhalen die we al die jaren met veel plezier hebben gelezen.

Het zou jammer zijn indien deze traditie verloren zou gaan, derhalve heb ik het stokje overgenomen.  

Ik zal me eerst even voorstellen, Geurt uit Zaandam, net als Jan reis ik altijd met mijn levensgezellin Janny de wereld rond. Het toeval wil dat als wij ergens naar toe gaan er ook vaak een wedstrijd van het Nederlands elftal wordt gespeeld, het is net of ze het er om doen. Waarschijnlijk kijkt de KNVB eerst waar onze reisplannen en wordt daarna het programma er op aangepast. Zo gaan wij dit jaar naar Zuid Afrika, en wat denk je? Er wordt ook weer gevoetbald. Dus als we er toch zijn kunnen we net zo goed een wedstrijdje meepikken en er ook maar gelijk verslag van doen.

Dit is dan meteen ons eerste verslag, hopelijk volgen er nog veel meer.

Wij zullen ons eerst even voorstellen. Wij zijn Jan en Margreet en wonen in Zaandam. Wij bezoeken vrijwel alle voetbalwedstrijden van het Nederlands Voetbalelftal. Zowel de uitwedstrijden als de thuiswedstrijden. Jan gaat sinds 1974 naar de wedstrijden en Margreet sinds 1986. Wij maken deel uit van een groep van ongeveer 50 vaste Oranje supporters, die vrijwel elke wedstrijd bezoeken.

Niels, de vervaardiger van deze site, heeft ons gevraagd om reisverslagen te maken van de voetbalwedstrijden van het Nederlands elftal. Wij vinden dat een leuke uitdaging en hebben onze medewerking toegezegd. Wij zijn geen professionele schrijvers, dus als er taalfouten inzitten of de zinsopbouw is niet juist dan moet u ons dit niet kwalijk nemen. Wij zullen zo goed mogelijk ons best doen. De verhalen zijn onze indrukken van hetgeen wij beleven en meemaken en kunnen in strijd zijn met de algemene opinie. Wij zijn "echte oranjefans" en zullen alles positief uitleggen en benaderen. Wij kunnen geen kwaad woord horen over het Nederlands Voetbalelftal. Wij hopen dat u de verhalen met plezier zult lezen.

Margreet en Jan